LAlapsambEL and the City

Archive for Juni 2008

Time has passed so fast, that it’s almost time for the trip that I’ve been both waiting for… and actually am afraid for, too (since everyone kept asking when we’d leave, while I realized that we’re not ready yet to compete 😦 ). I’m sorry that I haven’t even reported this trip, or even a full report of this one, to you, my blog readers. Well, the interval between my last trip and this one was quite close, only around 1 month, and I had make-up exams and preparation for this Imagine Cup 2008 during that time (Yeah, we can always make up an excuse for everything :mrgreen: ). OK, OK… I really MUST write about those (and this) trip before the next semester begins!

Oh well, ready or not, Team Antarmuka (me, Arief, Dimas, Erga) from Institut Teknologi Bandung, who will represent Indonesia for Imagine Cup 2008, software design category, will leave from Bandung to Jakarta this afternoon. We will have a radio interview at Trax FM 101.4 this evening at 7-8 pm. So, if you will be in Jakarta this evening, you’d be able to hear us 😉 We will spend the night at The Sultan Hotel until tomorrow, when we will leave to Soekarno-Hatta from the hotel at 3 pm. So, if you want to meet us at the airport, we can meet at around 4 pm at the international terminal. We will take the Lufthansa to Frankfurt at 6.50 pm. The event itself will be held in Paris from July 3-9, but since our flight would be via Germany, we need more time in traveling, hehehe.

Another good news is that we already made it as one of the Rural Innovation Awards finalist, as you can see here. Baca entri selengkapnya »

Iklan

Di tengah” kesibukan hari” akhir menuju Imagine Cup, tiba” blog gw banyak hits-nya gitu. Hm, sepertinya identitas orang yang gw tulis di post ini sudah terungkap, keliatan dari comment” yang tiba” banyak, plus hits blog gw yang tiba” juga meningkat. Jadi ya, biarpun gw ga nulis namanya, skarang ini tulisan itu udah menjatuhkan image dia, dan gw bertanggung jawab buat mengembalikan itu. Anyway, gw nulis ini buat orang yang gw refer dalam nomor 3 di tulisan itu.

Iya, gw ngaku kalo emang dulu gw yang suka sama dia. Gw mungkin ge-er dengan sikap” dia yang -kalo menurut gw- terlalu akrab atau deket buat jadi temen biasa. Yah, tapi tiap orang kan beda”. Mungkin dia menganggap kalo itu adalah hal yang biasa dia lakuin ke temen” cewenya. Bisa aja itu cuma salah paham antara gw sama dia. Nah, karena postingan itu udah memperburuk image-nya (karena identitasnya diketahui), skarang gw minta maaf atas hal itu, karena gw sama sekali ga bermaksud menjelek-jelekkan image-nya saat nulis postingan itu.

Oh well, gw sebenernya udah ga mikirin hal itu lagi skarang. Cuma kalo ngeliat impact dari tulisan gw yang satu itu, gw sebenernya bertanggung jawab juga, kan. And that’s why I write this post 🙂

Ya ampun, dah lama ga posting, sekalinya nge-post malah yang beginian. Gapapa deh, bantu temen” gw yang lagi kape. Huhu, padahal gw kan pengen kape juga x( OK, teman”, inilah nilai SBD semester 2 2007/2008:

Maap kalo kameranya ga high-res, pake hp sih 😀 yang penting kan ada, udah bagus gw potoin 😛 Silakan cari nilai Anda! 😉


LAlapsambEL tweets as @MpokElla

Kesalahan: Twitter tidak merespons. Tunggulah beberapa menit dan perbarui halaman.

Get LAlapsambEL updates by email.

Iklan